Produktnummer: 112424
American Barbell

Wood Plyo Box 20/24/30

2 699,-

Beställningsvara
Snabb leverans

American Barbell Wood Plyo Box är en robust låda som är speciellt utformad för intensiv träning. Dess smarta pusselbitsdesign gör att den kan fraktas i platt paket och enkel att montera. Med en kombination av tjockt björkskikt och inre förstärkning är lådan byggd för att stå emot intensiv träning under lång tid. Måtten på 30 x 24 x 20 tum ger tre höjdnivåer för boxhopp.

Lådan har också utskurna handtag som gör den enkel att transportera. Plyometrisk träning med en plyobox är en effektiv träningsform som förbättrar din reaktionstid och stärker musklerna samtidigt som den ökar din kardiovaskulära uthållighet och bränner kroppsfett.

Boxhopp är en idealisk övning för att komma igång med plyometrisk träning. För bästa resultat, ladda upp genom att svänga armarna bakåt och belasta underkroppen. Hoppa sedan med båda fötterna till toppen av lådan och antingen stå upp eller vända din handling för att återgå till startpositionen.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell