BattleRope

TP #300323

1 999,00 kr

5+ i onlinelager
Tillbehör

249,00 kr

Om du söker en utmanande och effektiv träning för din rygg, axlar, armar och core, kan vi rekommendera vårt träningsrep. Repet är 15 meter långt och har en diameter på 3,8 cm.

Tillverkat av slitstark polypropylen är det speciellt populärt bland crossfitutövare. Med en vikt på 12 kg är det ett utmärkt verktyg för att bygga styrka och uthållighet.

TP #300323
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter