M3i Total Body Trainer

TP #372866

47 990,00 kr

4 i onlinelager

M3i TBT utvecklades för att tillgodose behoven hos våra atletiska kunder som behövde en cykel med en överkroppskomponent som kunde klara av högintensiva atletiska prestationer. Vi byggde en cykel baserad på den beprövade M3i-plattformen och skapade M3i Total Body Trainer. Denna cykel är idealisk för helkroppsträning då den möjliggör samtidig eller separat träning av över- och underkroppen samt rehabiliterande rörelser för enskilda extremiteter.

Keiser Integrated Technology gör det möjligt för tränaren att övervaka varje idrottarens prestation i realtid på en smartphone eller surfplatta, samtidigt som data sparas för att följa framsteg. Cykelns V-formade ram passar ryttare i alla kroppsformer och storlekar.

Cykeln har magnetiskt motstånd för en smidig och tyst träningsupplevelse samt oändliga inkrementella motståndsförändringar. Bakhjulsdesignen skyddar cykeln från svett och korrosion.

Transporthjul gör det enkelt att flytta den. En självspännande och underhållsfri Poly-V-remdrift minimerar underhållsbehovet och garanterar tillförlitlighet. Den intuitiva och lättlästa konsolen visar kadens, kraft, kcal, puls, körtid, vägmätare, trippsträcka och redskap - allt på en skärm.

Keiser Integrated Technology använder Bluetooth-anslutning för att registrera och spåra framsteg med hjälp av våra M Series-appar. Cykelns robusta justeringsrattar kräver mindre underhåll än kamlås, och sitsen är justerbar i fyra riktningar. Dessutom har cykeln stretchkuddar för extra komfort.

TP #372866
Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Se alla produkter