Produktnummer: 374843
Tunturi

Plyo Box Soft 50/60/75cm

3 499,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Tunturi Plyo Box Soft 50/60/75 cm

Genom att träna med en plyobox kan du arbeta med din kondition, styrka och explosivitet på ett roligt och utmanande sätt. Det finns många olika övningar möjliga, som knäböjshopp, powerhopp, laterala hopp eller förhöjda armhävningar. Denna Tunturi Plyo-låda är gjord av trä och har ett mjukt yttre lager. Det är bekvämt eftersom det hjälper till att förhindra blåmärken eller repor om du råkar träffa kanterna eller hörnen på lådan. Varje sida har olika längd och lådan kan ställas in på tre olika höjder.

Fördelarna med Tunturi Plyo Box Soft
- Mjukt material för en säker träning
- Ställs på tre olika höjder
- För ett roligt och utmanande träningspass för hela kroppen
- Olika övningar möjliga för både nybörjare och proffs

Gratis Tunturi Training-app ingår
Letar du efter hjälp, inspiration eller motivation för din träning? I Tunturi Training hittar du tusentals animerade fitnessövningar, instruktioner och träningsvideor. Dessa hjälper dig att få ut det mesta av dig själv och dina Tunturi-produkter.

Du kan träna solo och skapa ditt eget träningsschema, samt delta i grupplektioner och utnyttja gemenskapen. Biblioteket uppdateras regelbundet så att nya utmaningar och inspiration alltid finns i appen. Och det fina med det är: Tunturi Training är 100 % gratis! och kan laddas ner från App Store och Play Store!