Produktnummer: 373458
Spirit Commercial

Low Row Plate Loaded SP-4507

39 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Plate Loaded-serien från Spirit är tillverkad i en exklusiv och tidlös design. Produkterna är tillverkade av 4 mm tjockt stål, vilket ger en unik konstruktion för hög belastning. Komfort och användarvänlighet står i centrum för denna serie. Produkterna i denna serie kan snabbt och enkelt anpassas till den enskilde användaren.

Low Row ger en isolerad och effektiv träning av rygg och biceps. Till skillnad från vanlig rodd är dragpunkten lägre på denna station.

Sätet justeras snabbt och enkelt för att passa den enskilda användaren.

Multigreppen ger användaren möjlighet till ett individuellt och varierat träningspass.

Längst bak på denna station finns gott om utrymme för förvaring av viktskivor.

Olympiska viktskivor med en håldiameter på 50 mm måste användas för denna station.

Spirit Commercial Strength-serien passar perfekt ihop med Sprirt 900 Cardio-serien, som också är professionell cardioutrustning av hög kvalitet till mycket rimliga priser.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial