Premium PowerTower 2.0

TP #373521

Nu 4 400,00 kr

Spara 599,00 kr tidigare 4 999,00 kr
5+ i onlinelager

Abilica Premium PowerTower 2.0 är en utmärkt träningsapparat som ger dig möjlighet att träna styrka genom att använda din egen kroppsvikt. Med Premium PowerTower 2.0 kan du utföra flera effektiva styrkeövningar såsom dips, armhävningar, chin-ups, pull-ups och magövningar som knälyft.

Detta gör att du kan träna både mage, rygg, axlar, bröst och armar på ett effektivt sätt. För att göra övningarna enklare eller svårare kan du använda gummiband och fästa Abilica PowerBand på push-up-handtagen eller på pull-up-stången.

Abilica PowerTower 2.0 är utrustad med vadderade kuddar och ett gummerat grepp för optimal komfort och träningsupplevelse. Dessutom finns det trappsteg på varje sida för enkel åtkomst till träningsapparaten. För att skydda golvet levereras den med gummerade fötter.

TP #373521
  • Längd: 136 cm
  • Bredd: 108 cm
  • Höjd: 217 cm
  • Vikt: 34 kg
  • Max. användarvikt: 250 kg
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter