Skivstänger

Skivstänger för kommersiellt bruk

Vi erbjuder ett brett sortiment av skivstänger för kommersiellt bruk, där vi säljer några utav världens bästa stänger från American Barbell.

American Barbell erbjuder olika typer av skivstänger för olika ändamål:

  1. Grizzly Powerlifting Bar: Designad för tunga lyft och användning inom powerlifting. Den är styv och har en aggressiv knaster för ett stadigt grepp.
  2. Elite Powerlifting Bar: En premiumstav för powerlifting, med extremt hög hållbarhet och precisionstillverkning. Den har också en aggressiv knaster för bästa grepp.
  3. Cerakote Training Bar: En träningstav med en cerakote-beläggning som ger extra hållbarhet och motståndskraft mot slitage och rost.
  4. Training Bar: Allroundstång för allmän styrketräning. Den är hållbar och har en bra balans mellan flexibilitet och styvhet.
  5. Aluminium Training Bar: En lättviktsstav, vanligtvis används för teknikträning och rehabilitering. Den är lättare än andra stänger och kan vara mer förlåtande vid användning.

Varje typ av skivstång är utformad för att möta olika krav och behov hos användarna, oavsett om det är för tunga lyft, allmän träning eller teknikträning.