Vilka är GymAware?


VD Evan Lawton har mer än 25 års erfarenhet av att utveckla och leverera tekniska lösningar. Kinetic Performance-teamet har levererat världsledande lösningar och kunskap inom sportteknologi i över 15 år.

Kinetic Performance grundades 2002 när man såg en möjlighet att ta kraftövervakning till styrketräningslokalen. Det blev GymAware - ett system i världsklass för övervakning av idrottares prestationer. Företaget har sedan dess utökat sitt produktsortiment och stöds av ett mycket motiverat team av individer som fokuserar på att kontinuerligt leverera innovativ sportteknik och tjänster av hög kvalitet till elitidrottsgemenskapen.

Under 2019 lanserade teamet FLEX - en trådlös, laseroptisk teknik som är utformad för iOS (iPhone/iPad) och som riktar sig till den som vill genomföra VBT- och prestandaträning på samma sätt som de professionella. Mycket exakt och fullpackad med sociala funktioner - FLEX är för alla som vill lägga nästa nivå till sin träning.

GymAware gör hastighetsbaserad träning enkelt. iOS-appen erbjuder hela utbudet av hastighetsmål, zoner och drop-offs, medan en mängd funktioner är särskilt inriktade på att förbättra effektiviteten i styrketräningsrummet.

Sänd live-rankingar av ditt lags insatser och driv intentionen genom taket. Använd GymAwares ledartavlor i realtid för att övervaka dina idrottares insatser och se till att alla håller sig till programmet. Håll dig inom zonerna med hjälp av Velocity- och Targets-tavlan.

GymAwares engagerande gränssnitt, 1RM-rapporter och videoanalys gör det till det enda systemet som levererar både precision och funktionalitet. Lift Intelligence driver systemet - inga knappar krävs för att starta eller stoppa ett set, vilket innebär att stora grupper snabbt kan ta sig igenom ett pass.

GymAware Cloud erbjuder otaliga rapporter och verktyg som hjälper dig att övervaka trötthet, bedöma beredskap, spåra framsteg och uppskatta 1RM. Generera kraft-/hastighetsprofiler från onlineportalen. AMS-anslutning är tillgänglig och data kan enkelt exporteras.

6 990,-
5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)

Produktinformation och offertförfrågan

Är du sugen på att få reda på mer information om GymAware och deras produkter, eller önskar få offertförslag? Kontakta då vårat gym proffs, Hans "Sigge" Sigås. Sigge har varit aktiv i branchen i många år och har oerhört goda kunskaper inom träningsprodukter och gymförsäljning.