Produktnummer: 112346
American Barbell

Elite Powerlifting Bar 20kg

8 999,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

American Barbell Elite Power Bar är tillverkad i USA med hög precision och har ett skaft av rostfritt stål av hög kvalitet. För att säkerställa en jämn draghållfasthet på 190 000 PSI testas axelns styrka noga med varje leverans av råmaterial. Denna noggranna process garanterar en konsekvent och tillförlitlig prestanda dag efter dag.

Vårt stålval för Power Bars ger minimal flexibilitet, vilket gör den idealisk för en rad olika maxlastlyft. Rostfritt stål erbjuder också överlägsen korrosionsbeständighet och kan enkelt rengöras och repareras utan att ytan skadas. De räfflade detaljerna på skaftet ger en unik känsla som inte kan matchas av andra ytbehandlingar.

Den 20KG-modellen har en axeldiameter på 29MM och är ett perfekt val för den som söker en kraftfull och precisionsstång som kommer att hålla i många år framöver.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell