Produktnummer: 112329
American Barbell

Performance Training Bar 20 kg

9 790,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Denna skivstång är tillverkad av högkvalitativt legerat stål som har slipats med precision och belagts med hård krom för att klara av alla typer av träningspass. För att säkerställa styrkan på axeln, testas varje leverans av råmaterial för att uppnå en konsekvent draghållfasthet på 190 000 PSI. Detta fokus på detaljer resulterar i en skivstång med utmärkt flexibilitet och långvarig prestanda.

Hylsorna på skivstången är precisionssvetsade för att eliminera eventuella fel. Svetsen är försänkt för att inte störa plåtar som vilar mot hylskragen. Varje hylsa är belagd med hård krom för att skydda mot skador vid tappning. Hylsorna roterar smidigt runt höghållfasta kompositbussningar som används inom flyg- och bilindustrin för att ge en jämn rotation.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell