Produktnummer: 373815
Abilica

MassageGun Advanced

1 999,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Abilica Massagepistol Advanced är en massagepistol med en kraftfull motor på 20W och 6 olika massageprogram. Levereras med 5 utbytbara massagehuvuden för effektiv muskelmassage.

Abilica Massagepistol Advanced är ett perfekt val för dig med en aktiv livsstil som vill unna dig det där lilla extra i vardagen. Förkorta din återhämtningstid efter aktiviteter, eller använd den för att unna dig lite lyx. Abilica Massage Gun Advanced är en handhållen massagepistol med 5 utbytbara massagehuvuden som är utmärkt för att skapa större blodcirkulation i musklerna både före och efter aktiviteter. Med en 20W motor och 2600mAh batteripaket finns det bra kraft och batteritid som gör att du kan ge dig själv en bra och lång massage. Med en massagefrekvens som kan justeras från 1200 till 2800 slag per minut fördelat på 6 olika nivåer kan massagen anpassas exakt efter dina önskemål.

Produkten kommer med en stilren design i ett praktiskt fodral där alla delar kan förvaras tillsammans.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica