Träningsmatta 185x60cm Blå

TP #372976

Nu 549,00 kr

Spara 50,00 kr tidigare 599,00 kr
100+ i onlinelager

Träningsmattor är perfekta för att träna mage och rygg genom att göra situps och rygghävningar. De är också idealiska för att sträcka ut efter träningen och kan användas som en krypmatta för barn eller för lek.

Mattorna är tillverkade av NBR-material och har en hög täthet, vilket ger stor friktion och en stadig yta på golvet. Dessutom är de tvättbara och kan även användas i vatten och bassänger. För att enkelt rulla upp mattan medföljer ett gummiband.

Dessutom innehåller de inte giftiga ämnen såsom ftalater eller latex.

Storlek 185x60x1,5cm

TP #372976
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter