WallHangers

TP #300900

Nu 329,00 kr

Spara 170,00 kr tidigare 499,00 kr
5+ i onlinelager

Denna upphängning är speciellt utformad för att hänga upp 15 Abilica Premium Träningsmattor eller andra mattor som är 1,5 cm tjocka.

Upphängningen består av två stycken och varje set levereras med 26 cm långa pinnar och kraftiga skruvar för att fästa den på väggen.

Den är tillverkad av lackat stål och är perfekt för att hålla dina träningsmattor organiserade och ur vägen när de inte används.

TP #300900
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter