Flexi Power Viktväst 20kg

TP #372837

Nu 1 599,00 kr

Spara 200,00 kr tidigare 1 799,00 kr
50+ i onlinelager

Ta din träning till en ny nivå med vår justerbara viktväst som kan ge dig upp till 20 kg extra motstånd. Men det är inte för alla - är det för dig? Västen är utrustad med 38 viktpåsar i nylon som är fyllda med järnsand, med 22 påsar på baksidan och 16 på framsidan.

Varje påse väger 0,5 kg, vilket ger en total vikt på 19 kg, plus 1 kg för själva västen. Tillverkad av högkvalitativ polyester och neopren, kan du enkelt tvätta den för hand när viktpåsarna har tagits ut. Västen är justerbar med två starka kardborreband och passar de flesta med en maximal midjebredd på ca 120 cm.

TP #372837
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter