Produktnummer: 300562
Inspire Fitness

M5 Multigym

59 999,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Benpress till Inspire multigym

För att verkligen maximera ditt Inspire multigym kan du komplettera med en benpress. 
Tung träning är inget problem på Inspire LP3 Leg Press. På grund av den unika kabeldragningen kan du fördubbla vikten på viktmagasinet vid användning.

14 999,-
Heavy Stack Add-On Kit

Det här tillägget på 23 kg är speciellt utformat för att passa tunga lyftare som behöver extra motstånd när de använder sin Inspire Fitness-maskin. Om du har en maskin med två separata viktmagasin behöver du två uppsättningar plattor. Se specifikationerna nedan för att hitta kompatibla maskiner och få mer information.

Kompatibla maskiner är:
– FT1
– FT2
– M1
– M2

1 999,-
Snabb leverans

M5 är ett utmärkt multigym som gör det möjligt att effektivt träna hela kroppen, trots att det tar upp minimalt med golvyta. Denna enhet kombinerar traditionell och funktionell träning på ett unikt sätt och erbjuder möjligheten att träna två personer samtidigt (ingår 2 viktmagasin à 94 kg). Sitt- och ryggdynor ger korrekt stöd, medan integrerade övningsguider och stora justerings- och inställningsmöjligheter gör det bekvämt att använda. En kombinerad benspark / bencurl station ingår också för att forma gluteus och stärka hamstringsmusklerna samt lår musklerna.

M5 är perfekt för företagsgym, hotell och spa-anläggningar. Tillbehör som curlstång, rakstång, roddhandtag och en hands handtag ingår också för att ge en ännu mer varierad träningsupplevelse.

  • Längd: 254 cm
  • Bredd: 223 cm
  • Höjd: 212-216 cm
  • Total vikt: 410 kg
  • Bredd med benpress (tillbehör): 295 cm
  • Vikt magasin: 2 x 94,5 kg
  • Garanti Hemmabruk: Livstidsgaranti (ej dynor / kablar)
  • Garanti Företag: 10 år (ej dynor / kablar)
  • BENPRESS FINNS SOM TILLBEHÖR!
Inspire Fitness

Inspire Fitness designer og konstruerer det beste treningsutstyret i gamet, ansetter det smarteste og mest kreative teamet i bransjen, og distribuerer alle våre produkter over hele verden. Hjertet og sjelen deres ligger i hjemme- og kommersielt treningsutstyr, men de har også en performance kolleksjon, et lokalt treningsstudio på 780 kvadratmeter i USA, en mobilapp som leverer treningsøkter, og mye mer. Inspire Fitness arbeider hver dag for å utvikle treningsutstyr som er designet for å styrke alle kropper og inspirere til fitness over hele verden.

Gå till Inspire Fitness