Multipower Multigym

TP #131120

Nu 34 999,00 kr

Spara 3 000,00 kr tidigare 37 999,00 kr
10+ i onlinelager
Tillbehör

Tillsammans med Bodycraft, erbjuder Abilica en komplett studioserie av styrketräningsapparater som är särskilt anpassade för företagsmarknaden och kvalitetsmedvetna individer. Apparaterna har en robust konstruktion och smarta funktioner som ger smidiga rörelser och hög kvalitet på alla detaljer. Alla produkterna har livstidsgaranti på ramen.

MultiPower är ett kraftfullt multigym som möjliggör många olika övningar såsom bänkpress, bröstpress, skulderpress, pec-dec, rodd, bencurl, armcurl och ab crunch. Det är lämpligt för både företagsmarknaden och hemmabruk med begränsat utrymme eftersom det kan placeras mot en vägg. MultiPower har en unik pec-dec-funktion som ger extra variation och möjlighet att utföra övningar som passar olika idrotter, t.ex. golf och tennis.

Viktmagasinet innehåller 90 kg vikter och rygg- och sätet är justerbart för individuell anpassning och stöd. Roddstationen har en stabil fotplatta och en instruktions-DVD på engelska medföljer.

TP #131120
  • Längd: 210 cm
  • Bredd: 144 cm
  • Höjd: 208 cm
  • Vikt: 240 kg
  • Viktmagasin: 90 kg
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter