Produktnummer: 300557
Inspire Fitness

BL1 Body Lift Multigym

(Box 1 of 2)

18 999,-

3 i onlinelager
Tillbehör

Skyddsmatta 70x150cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

449,-
Abdominal Bar

Inspire Ab Bar är ett perfekt tillskott till ditt Inspire hemmagym. Genom att använda Ab Bar kan du träna dina magmuskler.

Möjliga övningar med Inspire Ab Bar är:
- Övre buken crunch (övre buken muskler)
- Full buk (både nedre och övre buksmusklerna)
- Höger och vänster snett (sneda buksmuskler)

1 799,-
Snabb leverans

Inspire Hemmagym BL1 Bodylift är en utmärkt träningsstation som imponerar med sin noggrant utvecklade motståndsteknik och höga funktionalitet. Istället för viktmagasin, använder Bodylift en innovativ armbelastningsprincip som ger en individuell anpassning av vikten och möjliggör användning av kroppsvikt som motstånd.

Med det speciella hävarmssystemet kan du snabbt välja den önskade procentandelen av din kroppsvikt som ska användas för varje träningsövning. Det är också möjligt att belasta upp till 150% av kroppsvikten med rörelsemoment som är både tysta och effektiva.

Det bästa med Inspire Hemmagym BL1 Bodylift är att det är möjligt att träna på ett professionellt sätt även i små lägenheter. Det finns ingen bullriga viktskivor som slår mot varandra och ingen krånglig justering av motståndet.

Sitsen och det ergonomiska ryggstödet kan justeras för att passa användaren optimalt. Med justering av sitthöjd och ryggstödslutning kan du hitta rätt träningsposition för dig själv. Mångsidigheten i övningarna gör att du aldrig blir uttråkad och garanterar bästa möjliga omväxling. Inspire Hemmagym BL1 Bodylift är också mycket kompakt och sparar utrymme. Med en vikt på endast 92 kg är det också lätt att transportera.

  • Djup: 135 cm
  • Bredd: 105 cm
  • Höjd: 204 cm (lyfthöjd max. 225 cm)
  • Vikt: 92kg
  • Max användarvikt: 136 kg
  • Användningsområde: Hemmabruk
  • Garanti Hemmabruk: Livstidsgaranti (ej dynor / kablar)
  • Garanti Företag: Ej garanti
Inspire Fitness

Inspire Fitness designer og konstruerer det beste treningsutstyret i gamet, ansetter det smarteste og mest kreative teamet i bransjen, og distribuerer alle våre produkter over hele verden. Hjertet og sjelen deres ligger i hjemme- og kommersielt treningsutstyr, men de har også en performance kolleksjon, et lokalt treningsstudio på 780 kvadratmeter i USA, en mobilapp som leverer treningsøkter, og mye mer. Inspire Fitness arbeider hver dag for å utvikle treningsutstyr som er designet for å styrke alle kropper og inspirere til fitness over hele verden.

Gå till Inspire Fitness