M2 Multigym

TP #300561

Nu 23 999,00 kr

Spara 10 000,00 kr tidigare 33 999,00 kr
5+ i onlinelager - Omedelbart tillgänglig, leveranstid 4-5 arbetsdagar
Tillbehör

Inspire Hemmagym M2 är ett kompakt multigym med en fräck och exklusiv design som erbjuder både fasta och fria pressövningar för optimal träningsvariation. Med M2 kan du träna hela kroppen på högsta nivå inom dina egna fyra väggar. Det är det perfekta alternativet till att träna på gym, med en styrketräningsstation som ger maximal funktion och en snygg design för ditt hem.

M2 har en högkvalitativ stålkonstruktion med premium-remskivor, dragremmar som klarar upp till 1 ton belastning och precisionskullager som ger en särskilt jämn rörelsesekvens. Trots dess robusthet uppfyller hemmagymmet dagens moderna utformningskrav och inspirerar till daglig träning.

En justeringsmekanism gör det enkelt att växla mellan olika övningar, och den ergonomiska sittdynan och det breda ryggstödet kan justeras individuellt för en bekväm och stabil träningsposition. De olika träningsvarianterna garanterar en intensiv genomgång av alla muskelgrupper, oavsett om du vill bygga muskler eller definiera din kropp.

Med M2 kan du träna professionellt och flexibelt, när och hur du vill, med en viktblock på 75 kg som ger ett professionellt träningsmotstånd. Övningar som rodd, pulldowns, axelpress, bänkpress, bensträck och -böj, abduktor- och adduktor övningar och träning av magmusklerna kan utföras på detta hemmagym.

TP #300561
  • Djup: 180 cm
  • Bredd: 100 cm
  • Höjd: 198 cm
  • Vikt: 165 kg
  • Viktmagasin: 73 kg (kan uppgraderas till 95 kg)
  • Max användarvikt: 150 kg
  • Användningsområde: Hemmabruk, företagsbruk
  • Garanti Hemmabruk: Livstidsgaranti (ej dynor / kablar)
  • Garanti Företag: 10 år (ej dynor / kablar)
Inspire Fitness

Inspire Fitness designer og konstruerer det beste treningsutstyret i gamet, ansetter det smarteste og mest kreative teamet i bransjen, og distribuerer alle våre produkter over hele verden. Hjertet og sjelen deres ligger i hjemme- og kommersielt treningsutstyr, men de har også en performance kolleksjon, et lokalt treningsstudio på 780 kvadratmeter i USA, en mobilapp som leverer treningsøkter, og mye mer. Inspire Fitness arbeider hver dag for å utvikle treningsutstyr som er designet for å styrke alle kropper og inspirere til fitness over hele verden.

Se alla produkter