Fitnessboll 75 cm

TP #373287

Nu 249,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 349,00 kr
100+ i onlinelager

Fitnessbollen finns i en diameter på 65-75 cm och är grått färgad. Den är användbar för en mängd olika övningar, särskilt för ryggträning, stabiliseringsträning och balansträning. Bollen är även en lämplig ersättning för en vanlig stol och är explosionssäker. Varje boll levereras med en pump och kan stödja upp till 165 kg personvikt.

För att välja rätt storlek på bollen bör du ta hänsyn till din kroppshöjd. För personer mellan 150-170 cm rekommenderas en 65 cm boll, medan personer mellan 170-190 cm bör välja en 75 cm boll. Det är vanligtvis mer utmanande att använda en större boll.

För att fylla bollen med luft på rätt sätt bör du undvika att fylla den för hårt eller för mjukt. Den ideala mängden luft gör att du kan sitta på bollen utan att sjunka ner för mycket, men ändå inte för hårt. Mindre luft ger en mer stabil boll medan mer luft ger en snabbare och mer krävande träning. Du har här en fantastisk möjlighet att utveckla din träning.

TP #373287
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alla produkter