PowerSlides

TP #373590

Nu 179,00 kr

Spara 50,00 kr tidigare 229,00 kr
100+ i onlinelager

PowerSlide är en utmärkt kärnträning som ger dig en komplett träningsökt med funktionella och stabiliserande övningar. Genom att använda dessa mattor kan du ligga ner på golvet och utföra övningar där dina armar och ben glider fram och tillbaka, in och ut från kroppen.

PowerSlide ger dig en mångsidig träningsupplevelse med lätta och tunga övningar som utvecklar muskulaturen och samspelet i hela kroppen, inklusive armarna, skuldrorna, bröstet, magen, ryggen, sätesmusklerna och låren. Setet består av två kuddar som enkelt kan förvaras i den medföljande praktiska påsen.

TP #373590
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter