Produktnummer: 373075
Keiser

M7i Total Body Wheelchair Stepper

69 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Utvecklingen av M7i började som en kompakt enhet som var avsedd att passa i korridorer i pensionärssamhällen för invånare som använde rullstolar eller skotrar, så att de kunde träna bekvämt. Med tiden utvecklades den till en fullständig rehabiliteringsmaskin.

M7i använder Keisers magnetiska motståndsteknik för att ge en mjuk och tyst trappklättringsrörelse från en liggande position. Fotplattan stödjer fotens vinkelposition under hela trampslaget och är rörlig för att minimera förändringen i fotledsböjningen under träningen, vilket gör den mer bekväm.

Maskinen har också ett motståndssystem för överkroppen som ger en effektiv träning för hela kroppen. Valfria fot- och benstabilisatorer samt handledsremmar gör M7i särskilt lämplig för personer som har drabbats av stroke, ryggmärgsskador, hjärnskador och hjärtrehabilitering.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser