Produktnummer: 373383
Abilica

StepUp Pro

1 699,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Tillbehör

StepUp Pro extra klossar (par)

Extra par block om du vill ha en högre stepbräda
Höjd: 5 cm

299,-
Snabb leverans

Denna stepbräda är perfekt för träning eller arbete. Den har en storlek på 35 x 90 cm och två höjdnivåer - 13 cm och 18 cm - vilket gör den lämplig för både nybörjare och erfarna användare. Med en ovansida belagd med gummimaterial ger den dig säkert fotfäste, och den mjuka plasten dämpar stötar, vilket gör den skonsam mot dina knän.

Dessutom är stepbrädan mycket stabil på golvet, så att du kan använda den med självförtroende. Inte bara för hemmabruk, utan också för företagsmarknaden - denna stepbräda är mångsidig och användbar för alla som vill förbättra sin träning eller arbetsergonomi.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica