Produktnummer: 944602
Abilica

JumpRope ECO

129,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

Abilica JumpRope ECO ingår i Abilica Active-konceptet och har miljövänliga trähandtag som kombinerar aktivitet med lek på ett fantastiskt sätt. Hopprepet är ett roligt sätt att utmana dig själv eller ha kul med vänner, samtidigt som det förbättrar din benstyrka, hastighet, uthållighet och samordning.

Med Abilica JumpRope ECO kan du utföra olika tekniker som att hoppa, dra tillbaka, korsa eller lägga repet plant på marken. Endast din fantasi sätter gränserna. Det mjuka vita bomullsrepets design är skonsamt mot dina vadmusklerna och trasslar inte upp sig.

Hopprepet är också lätt att ta med sig på resor eller för att värma upp innan andra aktiviteter. Observera att produkten inte är lämplig för barn under 3 år.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica