Produktnummer: 374678
Abilica

FoldableRack 40

7 299,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Skivstång 220cm, 50 mm

Denna olympiska skivstång väger 20 kg och är 220 cm lång med ett grepp på 28 mm. Den är idealisk för alla typer av lyft, inklusive bänkpress, squats och marklyft, och passar till viktskivor med 50 mm öppning.

Med en maximal belastning på 300 kg är denna skivstång en säker och tillförlitlig partner för att hjälpa dig att nå dina träningsmål."

2 299,-
Viktskivor 50mm från 1,25kg till 25kg

Dessa svarta viktskivor är speciellt tillverkade för att klara hög belastning och har en hög slittålighet. Dessutom är de otroligt stötabsorberande vilket gör dem perfekta för både hemmagym och företagsgym.

Viktskivorna finns i 7 olika vikter, vilket ger ett brett utbud för träning av olika muskelgrupper. För extra hållbarhet har vikterna en inre ring av stål och för enkel förflyttning har viktskivorna handtag på alla vikter från 5kg och uppåt.

Med dessa viktskivor kan du träna effektivt och bekvämt utan att behöva oroa dig för skador eller krångel vid hantering av vikterna.

Vikt: 1,25 kg
69,-
JawClamp 50mm

Jawlocks är utvecklade specifikt för skivstångsträning, olympisk lyftning och crossfit. Med en ram av solid nylon och formsprutade tryckdynor är Lock-Jaw nästintill okrossbar. Dess stora låsspak gör det enkelt att hantera med en hand och en permanent "snap"-spärr håller kloven på plats även under den mest krävande träningen. Spärren kan enkelt frigöras med en hand vid viktbyst.

Lock-Jaw har en innovativ och enkel design med överlägsen hållbarhet och prestanda som gör den till det perfekta valet för alla typer av skivstångsträning. Passar alla Olympiska skivstänger. Säljs i par.

Fördelar med Jawlocks:

Solid och formsprutad nylon
Låsning via "snap"-spärr
Enkel att hantera med en hand
Innovativ och enkel design
Enastående hållbarhet
Perfekt val för crossfit-träning och andra skivstångsaktiviteter

279,-
RIP 60 Suspension Trainer

Rip 60 har en unik design som passar användare på alla nivåer. Det anpassar sig till varje rörelse och ger dig den träning du vill ha. Med Rip 60 tränings-DVD-skivorna får du en 8-veckors träningsplan som är vetenskapligt utformad för att transformera hela din kropp. Vecka 1-4 fokuserar på styrketräning och vecka 5-8 på din totala kraft. Under vecka 1 lär du dig specifika rörelser för att korrigera vanliga fysiska obalanser och vecka 4 är en återhämtningsvecka med yoga och tai chi. Vecka 5 är början på hypertrofifasen och vecka 8 är det sista träningspasset som kombinerar allt.

Jillian Michaels tränings-DVD hjälper dig att gå ner i vikt med ett komplett träningspass för hela kroppen på Rip 60. Du kan också använda rip 60 Power Yoga Workout DVD för att förbättra din övergripande balans och fysiska välbefinnande eller Rip 60 for Runners Workout DVD för att förbättra din löpträning. 60-dagars näringsguiden är full av hälsosamma recept som passar din träningsplan och väggdiagrammet ger steg-för-steg instruktioner för specifika övningar. Resväskan gör det enkelt att ta med dig din rip:60™ på resan. Garantin ger dig 2 års endast delar Ultimate Suspension Training.

1 499,-
Snabb leverans

Abilica FoldableRack 40 är ett robust, hopfällbart rack som är perfekt för dig som vill utnyttja utrymmet i träningsrummet eller i garaget maximalt.

FoldableRack 40 låter dig göra alla övningar du kan göra i ett fullt rack. Knäböj, bänkpress, militärpress, upphängning osv. Genom att köpa Abilica Dip-attachment 40 och Abilica Landmine-Attachment (kommer hösten 2023) utökas övningskatalogen ytterligare med övningar som dips, horisontella pull-ups, landminor, landmines thruster och mycket mer. FoldableRack 40 är gjord extra stark för att klara höga belastningar. Skivstångshållarna tål en belastning på 300 kg, säkerhetsarmarna 300 kg och pullup-handtagen 200 kg. Vill du ha ett mer effektivt träningspass kan du även köpa ytterligare viktstånghållare, så att du har förinställt hållarna för olika övningar.

När du är klar med att använda racket fälls det enkelt ihop genom att ta bort låssprintarna på baksidan av stativet och ta bort pull up-stången. När Abilica FoldableRack 40 är ihopfälld mäter den endast 15 cm från väggen. Det gör det enkelt för dig att göra andra övningar i träningsrummet, eller använda rummet till något helt annat. Racket har 4 fästpunkter som kräver 2 bultar vardera. Väggfästena för FoldableRack är 120 cm från varandra, för att passa standardstolpar. Vi rekommenderar att FoldableRack förankras med massiva träskruvar eller betongbultar beroende på vägg.

Denna produkt är inte lämplig för utomhusförvaring och bör inte placeras på fuktiga/våta ytor.

SPECIFIKATIONER
Mått monterat: 115 x 134 x 215 cm (L x B x H)
Mått hopfällt: 15 x 134 x 215 (L x B x H)
Ramstorlek: 60 x 60 mm
Ståltjocklek: 2,5 mm
Håldiameter: 16 mm
Antal justeringshål: 29

Max belastning

Skivstångshållare (J-hooks): 300 kg
Säkerhetsarmar: 300 kg
Pulluphandtag: 200 kg
Produktvikt: 70 kg

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica