Produktnummer: 112429
American Barbell

3x3 Half Rack

28 999,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Dip Bar 3x3

Den här stången är lätt att justera och förvara med sin formade design, som ger bekvämlighet för idrottare och tränare av alla storlekar. Handtagen är placerade 23" ifrån varandra på dess bredaste punkt och har en diameter på 5cm.

Dess vinklade handtag ger möjlighet till grepp med olika bredd och den kraftiga designen gör det möjligt att utföra tunga dips. Denna stång är speciellt utformad för att användas med alla American Barbell 3x3 racks och riggar.

2 899,-
Grizzly Powerlifting Bar 20kg

Vår nya American Barbell Grizzly Power Bar är tillverkad av legerat stål av högsta kvalitet med en precisionsfinish och klassiska, infällda hylsor svetsade på plats. Varje leverans av råmaterial testas för att säkerställa att axelns draghållfasthet är konsekvent på 190 000 PSI. Genom denna noggranna uppmärksamhet på detaljer kan vi garantera tillförlitlig prestanda dag ut och dag in. Tillverkad i USA.

Vår Power Bar är tillverkad av en stålkvalitet som ger minimal flexibilitet, vilket gör den idealisk för olika typer av tunga lyft. Detta är det perfekta valet för dem som söker en kraftfull och precisionstillverkad stång som kommer att hålla genom tiderna.

5 599,-
Snabb leverans

Med en konstruktion av 3x3 11-gauge stål och 3/4" hårdvara, är detta half rack otroligt solid och har modulär funktionalitet med en mängd anpassningsalternativ. J-Hooks är försedda med plastskydd på båda sidor för att skydda stången och stolparna från repor och slitage.

För ökad stabilitet levereras American Barbell Half Rack med extra 3x3 stolpar och tvärbalkar, och har flera förvaringsfunktioner (4 par vikt hållare ingår som skruvas på stolparna).  Oavsett om det är för garagegym eller sport- och prestationsträningscenter, är detta ställ en utmärkt utgångspunkt för olika träningstillämpningar.

Paketet innehåller:
• 1 Pull-Up bar
• 1pr. Sandwich Style J-Hooks
• 8 st Förvaringspinnar

Obs! Vikter, bänken och vissa attachments på en av bilderna ingår ej.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell