Produktnummer: 374686
Abilica

HR 550 Halvställ med förvaring

9 999,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Landmine-Attachment

Landmine-Attachment är ett mångsidigt tillbehör som gör att du kan utföra övningar som förbättrar styrka, stabilitet och rörlighet.

Exempel på sådana övningar är landmine shoulder press, z press, roll out push ups, bent over rowing, marklyft, landmines, thrusters och mycket mer. Landmine-Attachment passar till Abilica 40-serien och Abilica 500-serien.

Produkten skruvas enkelt fast i ramen på träningsstället och passar alla 50 mm skivstänger.

799,-
Abilica Dip-Attachment 500

Abilica Dip-attachment 500 är extrautrustning för ditt Abilica HR 500/550 Half-rack / Abilica PR 550 Power-rack.

Dip-attachment 500 har utåtvinklade handtag som ger en bredd på 52-66 cm med en längd på armarna på 52 cm, vilket gör att du har mer än tillräckligt med utrymme att göra dips antingen vänd mot racketen eller vänd utåt beroende på vinkeln du vill ha på armarna och anstränga dig.

Det finns även en låssprint på baksidan av handtaget så att den sitter stadigt fast i racketen när du ska träna. Handtaget har en diameter på 50 mm så att du har ett bra, stabilt och bekvämt grepp. Passar alla ställ med 75x75mm ramstorlek med 17mm diameter hål.

Specifikationer
Mått: 83,5 x 68 x 10 cm (L x B x H)
Ramstorlek: 50 x 70 mm
Ståltjocklek: 5 mm
Max belastning: 250 kg
Produktvikt: 7,5 kg

1 299,-
Lat-Attachment 500

Abilica Lat-Attachment är tillbehöret som förvandlar din HR 500 till ett rack som ger dig ännu fler övningsmöjligheter.

Det extra tillbehöret ger dig en station för neddragning och sittande rodd till Abilica HR 500/550. Abilica Lat-Attachment 500 har en justerbar lårkudde med 7 justeringsnivåer som gör det enkelt för dig att hålla positionen vid vertikala dragövningar såsom neddragningar. Lårkudden kan justeras vertikalt för att ta upp minimalt med plats i racket. Lat-Attachment 500 har en förstärkt konstruktion och kabel för att klara en maxbelastning på hela 200 kg.

Neddrag- och upptagningsstång medföljer, tillsammans med en viktskivadapter, så att du kan använda viktskivor med håldiameter från 25 mm upp till 50 mm.

Belastningen skapas med viktskivor (ingår ej) som placeras på vikterna.

4 999,-
Skivstång 220cm, 50 mm

Denna olympiska skivstång väger 20 kg och är 220 cm lång med ett grepp på 28 mm. Den är idealisk för alla typer av lyft, inklusive bänkpress, squats och marklyft, och passar till viktskivor med 50 mm öppning.

Med en maximal belastning på 300 kg är denna skivstång en säker och tillförlitlig partner för att hjälpa dig att nå dina träningsmål."

2 299,-
Snabb leverans

Abilica HR 550 är ett halvställ för dig som vill ha ett rejält ställ med litet fotavtryck och gott om förvaringsutrymme för dina 50 mm viktskivor!

HR 500 är ett kraftfullt ställ av 2 mm tjockt stål och en ram på 75x75 mm. Med rejäla säkerhetsarmar och jokrokar med UHMW-skydd som tål stryk är du garanterad ett säkert träningspass. Skyddet är också designat för att ta väl hand om din skivstång, vilket ger den en längre livslängd.

Fästena har även en "slide-and-twist" funktion med låsstift så att du enkelt kan justera höjden på både skivstångshållare och säkerhetsarmar snabbt, förutom att låsa dem för att undvika onödiga rörelser i hållaren. Skivstångshållarna tål en belastning på 350 kg, säkerhetsarmarna 350 kg och pullup-handtagen 300 kg. 

HR 550 har totalt 6 förvaringsstift som passar 50 mm viktskivor. Varje förvaringspinne har en maxvikt på 100 kg och en längd på 30 cm. Dessa kommer väl till pass både för att snabbt justera vikten på skivstången samt för platsbesparande förvaring.

Genom att köpa Abilica Dip-Attachment 500 , Abilica Lat-Attachment 500  och Abilica Landmine-Attachment utökas träningskatalogen ytterligare med övningar som dips, pull-downs, sittande rodd, landminaxelpress, landminor för att nämna några. 

Denna produkt är inte lämplig för utomhusförvaring och bör inte placeras på fuktiga/våta ytor.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica

Gör produkten bättre med

5+ i onlinelager
5+ i onlinelager
5+ i onlinelager
5+ i onlinelager