Produktnummer: 374729
Masterfit

300 Half Rack

5 999,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Skivstång 220cm, 50 mm

Denna olympiska skivstång väger 20 kg och är 220 cm lång med ett grepp på 28 mm. Den är idealisk för alla typer av lyft, inklusive bänkpress, squats och marklyft, och passar till viktskivor med 50 mm öppning.

Med en maximal belastning på 300 kg är denna skivstång en säker och tillförlitlig partner för att hjälpa dig att nå dina träningsmål."

2 299,-
Viktskivor 50mm från 1,25kg till 25kg

Dessa svarta viktskivor är speciellt tillverkade för att klara hög belastning och har en hög slittålighet. Dessutom är de otroligt stötabsorberande vilket gör dem perfekta för både hemmagym och företagsgym.

Viktskivorna finns i 7 olika vikter, vilket ger ett brett utbud för träning av olika muskelgrupper. För extra hållbarhet har vikterna en inre ring av stål och för enkel förflyttning har viktskivorna handtag på alla vikter från 5kg och uppåt.

Med dessa viktskivor kan du träna effektivt och bekvämt utan att behöva oroa dig för skador eller krångel vid hantering av vikterna.

Vikt: 1,25 kg
69,-
JawClamp 50mm

Jawlocks är utvecklade specifikt för skivstångsträning, olympisk lyftning och crossfit. Med en ram av solid nylon och formsprutade tryckdynor är Lock-Jaw nästintill okrossbar. Dess stora låsspak gör det enkelt att hantera med en hand och en permanent "snap"-spärr håller kloven på plats även under den mest krävande träningen. Spärren kan enkelt frigöras med en hand vid viktbyst.

Lock-Jaw har en innovativ och enkel design med överlägsen hållbarhet och prestanda som gör den till det perfekta valet för alla typer av skivstångsträning. Passar alla Olympiska skivstänger. Säljs i par.

Fördelar med Jawlocks:

Solid och formsprutad nylon
Låsning via "snap"-spärr
Enkel att hantera med en hand
Innovativ och enkel design
Enastående hållbarhet
Perfekt val för crossfit-träning och andra skivstångsaktiviteter

279,-
Snabb leverans

Masterfit 300 Half Rack är perfekt för dig som vill ha ett gediget och platsbesparande half rack för hemmabruk med förvaringsstift för viktskivor.

Masterfit 300 Half Rack är ett half rack med gott om utrymme inne i själva racket för alla typer av övningar. Krokarna och fästarmarna kan justeras över 31 hål från 30 cm upp till 185 cm i höjd. Half Rack har 3 förvaringspinnar på varje sida som gör det enkelt för dig att ändra vikten på stången mellan olika set och ändå ha gott om tid för en paus innan nästa set. Pull-up rack är en rak stång med ett räfflat grepp med en diameter på 29 mm. Den är idealisk för både pronerade och supinerade pull-ups med olika greppbredder. Racket har en höjd på 213 cm, vilket gör det lämpligt för rum med lågt i tak.

Max viktkapacitet är 250 kg på jhookarna, 250 kg på säkerhetsarmarna och 150 kg på pullupstången. Max viktbelastning per förvaringspinne är 75 kg. Masterfit Dip Attachment, våra bänkar och Landmine Attachment, som köps separat, utökar övningsbiblioteket och gör detta till det perfekta halvstället för ditt gym.

Mått vid montering (L x B x H): 117 x 125 x 213 cm
Storlek på ram: 60x60 mm
Håletn diameter: 26 mm
Stålets tjocklek: 2 mm
Max viktbelastning per förvaringsstång: 75 kg
Max viktbelastning Pull-up bar: 150 kg

Masterfit

Masterfit är ett ledande varumärke inom gymutrustning tack vare deras fokus på högkvalitativa produkter, mångsidighet och innovativ design. Deras utrustning är känd för sin hållbarhet och användarvänlighet, vilket gör den perfekt för både nybörjare och erfarna utövare. Med en dedikation till kundservice och kontinuerlig innovation fortsätter Masterfit att vara det självklara valet för dem som söker pålitlig och effektiv gymutrustning.

Gå till Masterfit