Produktnummer: 373969
Abilica

Vibrating MassageBall

599,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Abilica Vibrating MassageBall är en fantastisk massageboll som är utformad för att lösa upp stela och bedövade muskler före och efter träning. Med sin 360-graders funktion och tre vibrationsnivåer, indikerade av ljus, kan du enkelt justera massagen efter dina behov.

Massagebollen har ett automatiskt program för enkel användning och laddas med en medföljande USB-kabel på bara 2 timmar för att ge upp till 2 timmars användning. Med sin mjuka, gummerade yta med struktur runt hela massagekulan ger den dig en skön och effektiv massage.

Massagebollen har en diameter på 11 cm, vilket gör den enkel att använda på olika kroppsdelar.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica