RIP 60 Suspension Trainer

TP #300051

Nu 499,00 kr

Spara 1 000,00 kr tidigare 1 499,00 kr tidigare 950,00 kr
100+ i onlinelager
Tillbehör

199,00 kr

Rip 60 har en unik design som passar användare på alla nivåer. Det anpassar sig till varje rörelse och ger dig den träning du vill ha. Med Rip 60 tränings-DVD-skivorna får du en 8-veckors träningsplan som är vetenskapligt utformad för att transformera hela din kropp. Vecka 1-4 fokuserar på styrketräning och vecka 5-8 på din totala kraft. Under vecka 1 lär du dig specifika rörelser för att korrigera vanliga fysiska obalanser och vecka 4 är en återhämtningsvecka med yoga och tai chi. Vecka 5 är början på hypertrofifasen och vecka 8 är det sista träningspasset som kombinerar allt.

Jillian Michaels tränings-DVD hjälper dig att gå ner i vikt med ett komplett träningspass för hela kroppen på Rip 60. Du kan också använda rip 60 Power Yoga Workout DVD för att förbättra din övergripande balans och fysiska välbefinnande eller Rip 60 for Runners Workout DVD för att förbättra din löpträning. 60-dagars näringsguiden är full av hälsosamma recept som passar din träningsplan och väggdiagrammet ger steg-för-steg instruktioner för specifika övningar. Resväskan gör det enkelt att ta med dig din rip:60™ på resan. Garantin ger dig 2 års endast delar Ultimate Suspension Training.

TP #300051
Pro-Form

Verdens mestselgende fitnessmerke tilbyr god kvalitet til hyggelige priser, men sparer ikke på finessene som gir en fordelaktig treningsfølelse. Slitesterke maskiner med urbant tilsnitt i utformingen. Pro-Form er mest kjent for sine kondisjonsprodukter og er en del av det amerikanske selskapet Icon Health and Fitness, verdens største leverandør av treningsutstyr. Passser for mosjonister som er opptatt av «å få mye for pengene».

Se alla produkter