Produktnummer: 373560
Abilica

RubberBands Set ECO

299,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Denna produkt består av tre gummiband med varierande styrka, som alla är tillverkade av naturgummi. En praktisk förvaringspåse ingår för enkel hantering.

Träningsbanden är högkvalitativa och undergår noggrann kvalitetskontroll i fabriken. De är 100% naturliga och producerade i Thailand, hemlandet för gummi. Dessa miljövänliga gummiband är fullständigt nedbrytbara och innehåller inte några syntetiska material.

Motstånd RubberBands Set
Lätt: ca 4 – 15.5 kg
Medium: ca 7 – 25 kg
Hård: ca 9 – 34 kg

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica