Produktnummer: 372990
Abilica

GymBall 45 cm

Nu 169,- tidigare 299,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

Abilica GymBall ingår i Abilica Active-konceptet och är perfekt för barn som behöver röra på sig eller för de som vill ha en aktiv sittplats för att hitta lugn och ro. Med en diameter på 45 cm är bollen idealisk att sitta på och samtidigt utmana kärnmusklerna.

Varje gång du tappar balansen och rullar eller faller lär du dig något nytt och utvecklar dina kropps förmågor samtidigt som du har kul och skrattar.

Med bollen kan du balansera, rulla och testa olika positioner och endast din fantasi sätter gränserna. Kom ihåg att Abilica HandPump säljs separat.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica