Produktnummer: B13032
Jumpmaster

Premium Fly 4.3m Svart- Komplett paket

Nu 7 499,- tidigare 16 096,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Tillbehör

Stege till trampolin

JumpMaster trampolinstege gör det lättare för barnen att ta sig upp på trampolinen.

Universalstege från Jumpmaster som passar alla studsmattor.

149,-
Snabb leverans

Komplett paket med JumpMaster Premium Fly 4.3 ger dig den bästa upplevelsen.
Fantastisk studs för barnen och hög säkerhet för mamma och pappa.

Paketet innehåller:

  • Svart Premium Fly studsmatta 4,30 meter i diameter
  • Skyddsnät
  • Förankringssats
  • Skyddsöverdrag

Erbjudandet gäller t.o.m. den 30 juni eller så långt lagret räcker.

Studsmattan har 88 mjuka fjädrar och en helt ny typ av hoppmatta som släpper igenom mycket luft, vilket i praktiken kommer att ge en fantastisk studs och en bra upplevelse även för barn med lägre vikt, även om JumpMaster Premium Fly passar de flesta, kommer särskilt personer med lägre vikt att uppleva en mycket bra studs och stabilitet.

Kantstoppningen är hela 3 cm tjock och 36 cm bred. Detta ger en stor säkerhetszon när man hoppar och öppningen ner till fjädrarna är mycket väl skyddad. Med en överlappande ingång slipper du problem med dragkedjor som kan gå sönder eller inte stängs ordentligt, och den överlappande ingången ger en mycket säker och enkel åtkomst till studsmattan.

JumpMaster Premium Flys säkerhetsnät ger maximal säkerhet tack vare vadderade stolpar och UV- och rivningsbeständigt kraftigt nät. JumpMaster Premium Fly har en patenterad design på nät- och ramkopplingarna. De är utformade för att ge bästa möjliga stöd och stabilitet i trampolinen och nätet under hoppning. Längst upp på nätet finns en glasfiberring som ser till att nätet håller tätt även efter långvarig användning. Det innebär också att nätets ovansida blir stabilare, vilket i sin tur gör det säkrare att hoppa.
Trampolinens ram är tillverkad av galvaniserat stål för ett bra rostskydd.

Med förankringssatser i solida ställningar kan du enkelt fästa studsmattan i marken så att den står stabilt och inte välter vid kraftiga vindar. Av säkerhetsskäl är det alltid rekommenderat att förankra studsmattan.

Skyddsöverdraget skyddar hoppmattan och kantstoppningen från sol, vind, regn och eventuell fågelspillning. Livslängden på överdraget och stoppningen förlängs. Ett slitet hoppöverdrag eller kantstoppning ökar risken för skador. Överdraget är mörkgrått och tillverkat av lite tjockare och kraftigare PVC-material. Sprider ut sig och fästs enkelt runt studsmattans yttre ram. Placeras på insidan av stolparna på säkerhetsnätet.
Det här är ett universalskydd som passar alla studsmattor.

Själva studsmattan består av 2 lådor med följande mått och vikt (LxBxH).
Låda 1: 171 cm x 54 cm x 35 cm och 82 kg.
Låda 2: 111 cm x 36 cm x 25 cm och 27 kg.

Diameter: 4,26 meter
Antal fjädrar: 88 stycken
Maximal användarvikt: 120 kg
Studsmattans höjd över marken: 89 cm
Höjd inklusive säkerhetsnät: 269 cm
Bredd kantstoppning: 360 mm
Tjocklek på kantstoppning: 30 mm
Vikt inklusive skyddsnät: 109 kg
Garantiram: Livslängd
Garanti kantstoppning: 2 år
Garanti hoppmatta: 2 år

Jumpmaster

Jumpmaster - För dig som strävar efter optimal valuta för pengarna och en investering som varar över tid. Våra produkter har bevisat sin överlägsenhet genom att vara storsäljare under flera säsonger. Med fokus på hållbarhet och kvalitet erbjuder vi ett brett sortiment av studsmattor som passar alla behov och önskemål. Varje Jumpmaster-produkt är noggrant utformad och konstruerad för att ge en trygg och säker upplevelse för hela familjen. Med vårt rykte för pålitlighet och prestanda är vi det kloka valet för dig som prioriterar långsiktig njutning och värde för pengarna.

Gå till Jumpmaster