Produktnummer: 372786
Abilica

Mini studsmatta 1,0 m

1 299,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Mini trampolin har varit ett populärt träningsredskap för en lång tid nu, och alla som har varit på cirkelträning i gymmet kommer förmodligen använt en sådan.

Abilica 1m mini studsmatta och rebounder erbjuder ett bra sätt att njuta av en aerob träning som kommer att resultera i förbättrad styrka, koordination, och balance. skydd runt kanten och slitstark duk.

Studsmattan har 6 ben med gummifot Max användarvikt 100kg.

OBS ! Endast för inomhusbruk.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica