Produktnummer: 407615
Jumpmaster

Premium Fly

BLACK

14 999,-

Förväntas på lager 16.05.2024
Snabb leverans

JumpMaster Premium Fly 4.3 ger dig den bästa upplevelsen. Fantastisk studs för barnen och hög säkerhet för mamma och pappa.

Studsmattan har 88 mjuka fjädrar och en typ av matta som släpper igenom mycket luft. Dessa två tillsammans ger en fantastisk studs. JumpMaster Premium Fly passar de flesta och särskilt personer/barn med lägre vikt kommer att uppleva en mycket bra studs och stabilitet.

Kantpolsringen är hela 3 cm tjock och hela 36 cm bred. Detta ger en stor säkerhetszon när man hoppar och öppningen ner till fjädrarna är mycket väl skyddad.

Barn som är ivriga att hoppa kan glömma att stänga studsmattans ingång när de går in, vilket gör att det finns risk för fall. Den överlappande ingången undviker detta problem genom att ge säker och enkel åtkomst till studsmattan. Dessutom ger JumpMaster Premium Flys säkerhetsnät maximal säkerhet tack vare vadderade stänger och UV- och rivningsbeständigt kraftigt nät. JumpMaster Premium Fly har en patenterad design på nät- och ramkopplingarna. De är utformade för att maximera trampolinens och nätets stöd och stabilitet under hoppning. Längst upp på nätet finns en glasfiberring som ser till att nätet håller tätt även efter långvarig användning. Det innebär också att nätets ovansida är stabilare, vilket i sin tur gör det säkrare att hoppa.
Trampolinens ram är tillverkad av galvaniserat stål för ett bra rostskydd.

Trampolinpaketet består av 2 lådor med följande mått och vikt (LxBxH).
Låda 1: 171 cm x 54 cm x 35 cm och 82 kg.
Låda 2: 111 cm x 36 cm x 25 cm och 27 kg.

Produktfunktioner:

  • Robust konstruktion med säkerhetsnätssarg
  • Kraftiga fjädrar för högsta hoppupplevelse
  • Generös diameter för optimal hoppyta
  • Perfekt för utomhusbruk och aktiv lek

Skapa minnen och aktiviteter utomhus med JumpMaster Premium Fly Trampoline. Beställ din idag och ge din trädgård en extra dos av skoj och motion!

Diameter: 4,26 meter
Antal fjädrar: 88 stycken
Maximal användarvikt: 120 kg
Höjd över marken för studsmattan: 89 cm
Höjd inklusive säkerhetsnät: 269 cm
Bredd på kantkudden: 360 mm
Tjocklek på kantkudden: 30 mm
Vikt inklusive säkerhetsnät: 109 kg
Ramgaranti: Livstid
Kantkuddegaranti: 2 år
Studsmattsgaranti: 2 år

Jumpmaster

Jumpmaster - För dig som strävar efter optimal valuta för pengarna och en investering som varar över tid. Våra produkter har bevisat sin överlägsenhet genom att vara storsäljare under flera säsonger. Med fokus på hållbarhet och kvalitet erbjuder vi ett brett sortiment av studsmattor som passar alla behov och önskemål. Varje Jumpmaster-produkt är noggrant utformad och konstruerad för att ge en trygg och säker upplevelse för hela familjen. Med vårt rykte för pålitlighet och prestanda är vi det kloka valet för dig som prioriterar långsiktig njutning och värde för pengarna.

Gå till Jumpmaster