Produktnummer: 372949
Jumpmaster

4,3m studsmatta inkl. skyddsnät Grey

GRAY

Nu 6 999,- tidigare 9 999,-

2 i onlinelager
Tillbehör

Skyddshölje Extra till 4,3 m studsmatta

JumpMaster Protective Cover Standard 4,3 m placeras över studsmattan när den inte används för att skydda hoppmattan och kantpolstringen mot sol, vind, regn och fågelspillning.

Detta ökar livslängden på överdraget och stoppningen. Ett slitet överdrag eller kantskydd ökar risken för skador, så det är viktigt att du tar väl hand om din studsmatta. Färgen på överdraget är mörkgrå och det är tillverkat av ett något tjockare PVC-material.

Läggs utåt och fästs enkelt runt studsmattans yttre ram. Placeras på insidan av stolparna på skyddsnätet. Detta är ett universalskydd, så det passar alla studsmattor med en diameter på 4,3 meter.

449,-
Förankringsset för studsmatta

Förankringsset med möjlighet att enkelt fästa studsmattan i marken, så att den står stabilt och inte välter vid hård vind. Av säkerhetsskäl rekommenderas alltid att förankra studsmattan.

262,-
Basketball set Pro

Basketset till Jumpmaster studsmatta som passar runda Jumpmaster studsmatta med skyddsnät.

Inkluderar skräddarsydd basketboll.

Ej lämplig för Jumpmaster rektangulär studsmatta.

374,-
Snabb leverans

Jumpmaster har ett extra tjock grå kantskydd (30 mm) som täcker alla fjädrar och är gjort av beständiga PVC material som tål att utsättas för väder och vind, inklusive solens UV-strålar.

Skyddsnätet fästas vid kanten av hoppduken för maximal säkerhet vid användning och har även en självstängande ingång som minimerar risken att man falla av.

Kvalitet och säkerhet

Den galvaniserade ramen ger ett rostskydd och tillsammans med ett kraftigt kantskydd och ett slitstarkt och robust skyddsnät får du riktigt mycket studsmatta för pengarna.

Studs

Mattan har en mjukare studs som passar bäst för de mindre barn med låg kroppsvikt.

Skyddsnät

Jumpmaster's skyddsnät sitter på utsidan av kantskyddet och ger bra skydd för hopparen. Öppningen går omlott som en tunnel och gör det enkelt att komma ut och in ur nätet utan att tumma på säkerheten under hoppningen.

Stolparna är försedda med svart skyddsfoam och nätet är finmaskigt så att inga fingrar eller tår kan fastna

Stege ingår

Hjälper dig att komma upp på studsmattan och ner igen. Den har 2 trappsteg, vilket gör den ännu mer säker att ta sig upp och ned på. Stegen hängs över ramen på studsmattan och går ner i marken i en bekväm lutning. vilket gör den ännu mer säker att ta sig upp och ned på.

Speciellt viktigt är det att ha en stege om det är mindre barn som ska hoppa på studsmattan. Även tonåringar och vuxna kan behöva en stege om det finns ett skyddsnät monterat.

Studsmattan består av 2 boxar med följande mått: (LxBxH)
Box 1: 176cm x 55cm x 40cm och 76kg
Box 2: 152cm x 55cm x 18cm och 42kg

Jumpmaster

Jumpmaster - För dig som strävar efter optimal valuta för pengarna och en investering som varar över tid. Våra produkter har bevisat sin överlägsenhet genom att vara storsäljare under flera säsonger. Med fokus på hållbarhet och kvalitet erbjuder vi ett brett sortiment av studsmattor som passar alla behov och önskemål. Varje Jumpmaster-produkt är noggrant utformad och konstruerad för att ge en trygg och säker upplevelse för hela familjen. Med vårt rykte för pålitlighet och prestanda är vi det kloka valet för dig som prioriterar långsiktig njutning och värde för pengarna.

Gå till Jumpmaster