ExerciseDice Tärningar

TP #373766

Nu 99,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 199,00 kr
100+ i onlinelager

Abilica ExerciseDice är den ultimata hemmaträningsaccessoaren! Setet består av två tärningar, en med övningar och den andra med antal repetitioner. Kasta tärningarna och utmana dig själv med 5-30 repetitioner av Burpees, Push ups, Squats, Bear Crawl, Reverse Lunge eller Glute bridge. Dessa kroppsviktövningar kan enkelt kombineras med andra träningsredskap som träningsmattor eller push-up bars för att maximera din träning.

Tärningarna är gjorda av högkvalitativt PU-material och levereras med en praktisk nätväska för enkel förvaring. Tärningarna är kompakta med en storlek på 6,3 x 6,3 cm, perfekt för hemmaträning ensam eller med andra. Utmana dig själv med Abilica ExerciseDice och ta din träning till nästa nivå!

TP #373766
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter