Produktnummer: 373358
Abilica

JumpUp

249,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Abilica JumpUp ger dig en effektiv och rolig träningspass.
Hoppisen är utformad med både kvalitet och funktionalitet i åtanke och passar perfekt för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster.
Abilica JumpUp levereras med en nylonbelagd tråd och ergonomiskt utformade handtag med en mjuk och bekväm textur. Detta ger ett bra grepp och förhindrar att handtagen glider ur händerna. Produktet har en justerbar längd så att du kan anpassa den till användarens höjd.
Abilica JumpUp kan användas för en rad olika övningar, inklusive hoppning, intervallträning och konditionsträning. Det är också ett bra sätt att öka din hastighet och koordination.
Produktet är enkel att ta med sig så att du kan träna när som helst och var som helst.


Specifikationer:
Kullager
Längd: 3 meter
PVC-belagd tråd
Handtag i mjukgummi.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica