Produktnummer: 20-01062
Träningspartner Pro

Flying Pull-Up Bar 1,05m

6 945,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Träningspartner Pro Flying Pull-Up Bar 1.05m är en innovativ och pålitlig träningsutrustning som erbjuder användaren möjligheten att utföra avancerade och utmanande övningar för överkroppen. Denna typ av pull-up bar är utformad för att möjliggöra flygande pull-ups och andra varianter av hängande övningar som kan stärka och forma överkroppsmusklerna på ett effektivt sätt.

Med en längd på 1,05 meter och en stabil konstruktion är Flying Pull-Up Bar lämplig för användning både i hemmet och i kommersiella träningsanläggningar. Dess robusta design säkerställer att användaren kan utföra övningarna med säkerhet och stabilitet.

Den ergonomiska utformningen av Flying Pull-Up Bar ger användaren ett bekvämt grepp och möjliggör en effektiv träning för överkroppsmusklerna. Dessutom erbjuder den användaren möjligheten att utveckla sin styrka, uthållighet och muskeltoning genom varierade och utmanande övningar.

Oavsett om användaren är en nybörjare som utforskar olika typer av hängande övningar eller en erfaren atlet som strävar efter att förbättra sin överkroppsstyrka, kan Flying Pull-Up Bar vara ett värdefullt tillskott till träningsrutinen och bidra till att uppnå önskade träningsmål.

Träningspartner Pro
Gå till Träningspartner Pro