Produktnummer: 10-01194
Träningspartner Pro

Steel Foot Plate 1.05m

4 500,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Träningspartner Pro Steel Foot Plate 1.05m är en robust träningsutrustning som erbjuder stabilitet och stöd under olika träningsövningar. Med en längd på 1,05 meter och tillverkad av hållbart stålmaterial, är fotplattan utformad för att ge användaren en säker och stadig bas för olika övningar.

Denna typ av fotplatta är idealisk för att skapa en stabil träningsyta på olika underlag, inklusive hemmagym, träningsanläggningar och utomhusträningsområden. Den robusta konstruktionen gör att fotplattan kan hantera belastningen från olika övningar och träningsrutiner.

Träningspartner Pro Steel Foot Plate 1.05m är utformad för att erbjuda användaren en säker och bekväm träningsupplevelse. Den kan användas för övningar som kräver extra stabilitet och stöd, såsom styrketräning, stretching och balansövningar.

Oavsett om användaren är en nybörjare eller en erfaren atlet, kan Träningspartner Pro Steel Foot Plate 1.05m vara ett användbart tillskott till träningsutrustningen, med potential att förbättra träningsresultat och minska risken för skador genom att skapa en stabil och säker träningsmiljö.

Träningspartner Pro
Gå till Träningspartner Pro