Produktnummer: 20-00130
Träningspartner Pro

Multi-Grip Pull-Up Bar

4 165,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Träningspartner Pro Multi-Grip Pull-Up Bar är en mångsidig och pålitlig träningsutrustning som är utformad för att installeras på olika ytor, såsom dörrkarmar eller väggar. Denna pull-up bar erbjuder flera greppmöjligheter för att träna överkroppen på olika sätt, inklusive pull-ups, chin-ups och andra övningar.

Den multi-grip designen ger användarna möjlighet att variera handpositionen och därmed belasta olika muskelgrupper i rygg, axlar, och armar. Detta gör Träningspartner Pro Multi-Grip Pull-Up Bar till en mångsidig träningsutrustning som kan anpassas efter individuella träningsbehov och preferenser.

Med en stabil och säker montering kan denna pull-up bar användas för att träna överkroppsstyrka och öka muskelmassan. Den robusta konstruktionen gör att den passar för användning både i hemmet och i träningsanläggningar.

Oavsett om användaren är nybörjare eller erfaren, kan Träningspartner Pro Multi-Grip Pull-Up Bar vara ett värdefullt tillskott till träningsrutinen och hjälpa till att uppnå önskade träningsmål genom varierade och effektiva överkroppsövningar.

Träningspartner Pro
Gå till Träningspartner Pro