Produktnummer: 373452
Spirit Commercial

Chest Press Plate Loaded SP-4501

39 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Strength erbjuder robust utrustning för prestationsstyrketräning som hjälper idrottare att nå sina mål. Med Plate Loaded SP-45 linjen kombineras alla funktionella delar av styrketräning, samtidigt som det fokuseras på användarvänlighet och design som passar många idrottare. Detta ger en unik upplevelse för både nybörjare och erfarna idrottare.

En av maskinerna i denna serie är Spirit Fitness Plate Loaded Chest Press, som är idealisk för att träna överkroppen från en sittande position. Sitsen kan enkelt justeras genom att lyfta och låsa den, vilket underlättar både in- och utstigning. En tydlig markering på ryggstödet hjälper till att positionera bröstet korrekt med handtagen. Den överliggande pivoten är biomekanisk och ger en idealisk pressrörelse.

För att öka intensiteten på träningen kan maskinen laddas med viktskivor på upp till 600 kg. Med Spirit Strengths Plate Loaded Chest Press och andra liknande maskiner kan idrottare träna effektivt och säkert för att nå sina styrke- och träningsmål.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial