Produktnummer: 373464
Spirit Commercial

Biceps Curl Plate Loaded SP-4513

33 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Strength erbjuder kraftfulla träningsredskap som hjälper idrottare att nå sina mål. Plate Loaded SP-45-serien kombinerar alla funktioner som behövs för att träna styrka på ett effektivt sätt, med fokus på användarvänlighet och genomtänkt design som passar både nybörjare och erfarna idrottare.

SP-4513 Plate Loaded Biceps Curl är speciellt utformad för att träna bicepsmusklerna på ett säkert och effektivt sätt. Armkudden är vinklad för att minska belastningen på axlarna och fokusera på bicepsen. Det roterande handtaget anpassar sig till underarmens längd och säkerställer korrekt inriktning mot maskinens rotationsaxel. Användare kan också justera sitsen för att hitta den optimala träningsställningen för sina behov.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial