Produktnummer: 373457
Spirit Commercial

Lat Pulldown Plate Loaded SP-4506

39 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Strength erbjuder robust utrustning för styrketräning som hjälper idrottare att nå sina mål. Med deras Plate Loaded line SP-45 får användaren tillgång till en styrketräningsmaskin som kombinerar alla funktionella delar av styrkeutrustning, samtidigt som man fokuserar på användarvänlighet och genomtänkta designdetaljer som passar många idrottare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, så kommer du att uppleva träningen på ett unikt sätt.

En av övningarna som Spirit Fitness SP-4506 Plate Loaded Lat Pull Down möjliggör är träning av den övre delen av ryggen. Denna övning ger dig möjlighet att träna dina breda ryggmuskler på ett kontrollerat sätt. Med denna utrustning kan du även träna unilateralt och bilateralt för att korrigera muskelobalanser. Handtagen följer en naturlig divergerande rörelsebana, medan det stabiliserande handtaget i mitten hjälper användare att utföra ensidiga neddragningar.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial