Produktnummer: 374192
Spirit Commercial

Dip/Chin Assist SP-4314

52 990,-

2 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness Selectorized-serien innehåller högkvalitativa styrkemaskiner som passar perfekt för träningsanläggningar. Dessa maskiner har ett kompakt fotavtryck som gör att du kan utnyttja utrymmet på ett effektivt sätt. Selectorized-serien är en kombination av teknik och design, vilket garanterar en överlägsen träningsupplevelse.

En av maskinerna i serien är utformad för pull-up- och dipövningar med en viktstapel som minskar kroppsvikten på idrottaren. Maskinen har roterande dopphandtag som hjälper idrottaren att hitta rätt position för sina axlar, medan plattformen ger extra stabilitet och säkerhet i en knästående position.

SP-43-serien fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar som håller användarna i en bekväm och optimal position. Sittdynorna är av högsta kvalitet för maximal säkerhet och komfort. Maskinerna har även en integrerad REP-räknare och förvaringsutrymme för användarens telefon och dryck.

Med Selectorized-kollektionens kompakta design kan du optimera din gympotential och attrahera fler medlemmar till din anläggning. Spirit Selectorized SP-4313 har en estetisk design och är en värdefull tillägg till alla gym. Den är säker och bekväm att använda och ingår i en komplett serie av styrketräningsmaskiner som är utformade för dagens träningsbehov.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial