Produktnummer: 372730
Keiser

A250 Upper Back

88 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Denna maskin är utformad med två handgreppspositioner för att effektivt träna musklerna i övre, mellersta och laterala delarna av ryggen. A 250 Upper Backs design har en låg tröghet, vilket ger en jämn motståndsnivå som är skonsam för leder och bindväv, vilket skiljer den från konventionella maskiner som använder järn.

Detta gör att den kan ge ett träningspass som är unikt och inte liknar något annat på marknaden. Denna maskin är lämplig för människor på alla nivåer av kondition, från äldre vuxna till elitidrottare.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser