Produktnummer: 300940
Keiser

A250 Lat Pull Down

104 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

A 250 Lat Pull Down är utvecklad för att efterlikna rörelsen av en kabeldragning på ett säkrare och mer tillförlitligt sätt. Den är också utformad för att öka aktiveringen av ryggmusklerna genom att låta användaren luta sig in i rörelsen.

Till skillnad från vanliga maskiner som använder järn, ger A 250 Lat Pull Down en design med låg tröghet som ger ett jämnt motstånd under träningen. Detta ger en unik träningsupplevelse som inte liknar någon annan på marknaden och passar perfekt för personer på alla träningsnivåer.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser