Produktnummer: 374197
Spirit Commercial

Low Row SP-4319

40 990,-

4 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness har lanserat en ny serie styrkemaskiner som heter Selectorized-serien, vilken erbjuder högkvalitativa alternativ för träningsanläggningar. Dessa maskiner har ett kompakt fotavtryck som möjliggör en maximal utnyttjande av gymmets potential. Selectorized-serien har kombinerat teknik och design för att skapa maskiner som kommer överträffa dina förväntningar.

En av de mest viktiga maskinerna i serien är Spirit Selectorized Low Row SP-4319, vilken är en idealisk maskin för att träna axel- och ryggmuskler på ett säkert och effektivt sätt. Maskinen har en horisontell dragrörelse som håller överkroppen stabil under träningen, medan remskivans och dragstångens låga läge håller armbågarna vid sidan av kroppen. De dubbla fotstängerna tillåter användare av alla storlekar att hitta en korrekt position och ha full rörelseomfång.

SP-43-serien har fokuserat på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna är designade med justerbara plattformar som håller användarna i en bekväm och optimerad position. Sittdynorna är av högsta kvalitet och garanterar säkerhet och en välinriktad sittposition. En integrerad REP-räknare gör att du kan hålla koll på dina träningspass och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara användarens telefon och dryck.

Dessutom har Selectorized-kollektionen en kompakt design som gör att du kan optimera din gymmets potential och få fler medlemmar att behålla och komma tillbaka till din anläggning. Spirit Selectorized SP-4319 har en estetisk design som kommer att vara ett mervärde för alla gym. Maskinen är bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie designad för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial