Produktnummer: 374180
Spirit Commercial

Seated Row SP-4302

45 990,-

1 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness Selectorized-serien erbjuder högkvalitativa styrkemaskiner som är perfekta för träningsanläggningar. Dessa maskiner har en kompakt design som gör att du kan optimera utrymmet i din anläggning och maximera potentialen för dina medlemmar. Selectorized-serien är utformad med en kombination av teknik och design för att säkerställa att användarna får en utmärkt träningsupplevelse.

En av de maskiner som ingår i serien är den unika Sittrad-maskinen som är utformad för att träna övre ryggmuskler. Den roterande designen av greppen hjälper till att hålla fokus på ryggmusklerna, och den justerbara sitsen och bröstkudden säkerställer idealisk positionering och korrekt dragteknik. Maskinen kan också hjälpa till att korrigera muskelobalanser genom ensidiga och bilaterala rörelser.

SP-43-serien är en annan del av Selectorized-kollektionen som fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar för att hålla användarna i en bekväm och optimerad position, med högkvalitativa sittdynor som garanterar säkerhet och en välinriktad sittposition. En integrerad REP-räknare gör det också enkelt att hålla koll på dina träningspass.

Spirit Selectorized SP-4302 är en maskin med en estetisk design som passar perfekt i alla gym. Den är bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie av styrkemaskiner som är utformade för dagens styrketräning. Genom att använda dessa maskiner kan du vinna och behålla fler medlemmar inom din anläggning och samtidigt erbjuda en högkvalitativ träningsupplevelse.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial