Produktnummer: 372732
Keiser

A350 Biaxial Upper Back

BLK Pwr

129 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

A 350 Biaxial Upper Back är en unik träningsmaskin som är speciellt utformad för att isolera övre delen av ryggen. Den skiljer sig från andra maskiner genom sin förmåga att optimera träningen av alla muskler i den övre delen av ryggen genom en serie speciella rörelser. Maskinen har en unik ensidig rörelse som främjar symmetri genom att förhindra den starka sidan från att ta över för den svagare sidan.

Till skillnad från konventionella maskiner som använder järn, använder A 350 Biaxial Upper Back en design med låg tröghet, vilket ger en jämn motståndsnivå. Oavsett din konditionsnivå, är denna träningsmaskin idealisk för dig.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser