Produktnummer: 374580
Keiser

M3i Lite FTMS Indoor bike

27 990,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Skyddsmatta 70x150cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

599,-
FloorPads ECO 4 pcs set

Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter.

Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt är luktfri och tvättbar. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material, vilket garanterar en lång livslängd. Setet innehåller fyra st pads som alla mäter 10x10x1 cm.

149,-
M series Bluetooth Adapter

Med M Series Converter och Bluetooth® Smart trådlös teknik kan du nu ta dina inomhuscykelträningar till helt nya höjder. Anslut din Keiser M3i eller M5i cykel till appar som Zwift, Sufferfest och PainCave och upplev känslan av att cykla utomhus på en virtuell väg med realistiska träningsplaner och vägbanor.

M Series Converter omvandlar Keisers Bluetooth-data till Power Profile-formatet som används av landsvägscyklingstränare, vilket ger dig tillgång till ännu fler träningsprogram och flernivåprogram som imiterar känslan och intensiteten av landsvägscykling.

Konverteraren är en liten enhet som fästs på baksidan av mediahållaren och drivs med ett myntcellsbatteri som håller i ungefär 3 månader. När du parar enheten med din cykel, kan du se statusen med hjälp av en blinkande lampa - röd om enheten inte har hittat en cykel att para med, och grön om den är parkopplad och redo att användas.

I paketet ingår instruktioner, ett batteri och två bitar av kardborreband för att fästa enheten på cykeln. Para enheten med en annan cykel genom att öppna enheten och dra ut batterierna för att återställa anslutningen och sedan starta parkopplingsprocessen igen med den nya cykeln.

Upplev en ny dimension av inomhuscykelträning med M Series Converter och ta dig an utmaningar på en virtuell väg med realistiska träningsplaner och vägbanor.

1 999,-
Keiser Media Hållare till M3i Lite & M5i

Media hållare för Keiser M3i Lite och M5i.

Perfekt när du vill använda telefon eller surfplatta under träningspasset.

399,-
Snabb leverans

Ny modell av Keiser M3i Lite med Bluetooth-adapter integrerad i datorn. Testa din FTP på cykeln och få gratis träningsuppföljning från den medföljande träningsappen. Keiser M3i Lite är exakt samma som toppmodellen M3i med undantaget att det inte finns någon längdjustering av styret. Träningen skräddarsys efter din nivå och vad du vill uppnå.

Keiser var den första tillverkaren som började med magnetiskt motstånd på spinningcyklar. De var också först med att placera svänghjulet bak, så att svetten inte rinner rakt ner på svänghjul och lager. Keiser M3i har en V-formad cykelram som gör det möjligt att anpassa sittställningen till praktiskt taget alla kroppsformer, längder och bredder.
Keiser M3i Lite är en revolutionerande spinningcykel med trådlös Bluetooth-dator.

Cykeln kan användas med alla kända cykelappar. Med Keiser M Series-appen kan cyklisten köra ett FTP-test och hitta den wattbelastning du tål att cykla i 1 timme. Detta värde lägger grunden för alla vidare träningsprogram, och cykeln känner dig bättre än du gör själv. Utbildningen skräddarsys efter din nivå och vad du vill uppnå. Under cykling talar appen om vilken belastning du ska ligga på och vilken kadens som är korrekt för det träningsprogram du har valt. Träningsdata lagras i appen och kan givetvis delas på t ex Strava.

Keiser M3i Lite är gjord för dig som vill ha det allra bästa inom teknik, bästa mätning av träning/framsteg och design. Svänghjul i aluminium med unikt magnetiskt bromssystem. Sitsen kan justeras i höjdled och finjusteras horisontellt med sittskenan. Sitthöjden justeras så att den passar dig med en innerbenslängd mellan 69-113 cm. Styret kan justeras i höjdled, men inte horisontellt. Datorn på Keiser M3i-datorn är ett kraftfullt verktyg. Den är Bluetooth-kompatibel och träningsdata kan visas på den stora skärmen eller din surfplatta/iPad. Du får omedelbar feedback på din utveckling.

Appen kan kopplas till: 

* Keiser M Series
* KinoMap
* Paceline
* Zwift
* BKOOL
* Spivi
* Peloton digital
* TrainerRoad

Dator visar:
RPM, kadens, varvtal per minut
Watt, kraft i pedalen
Kcal
Puls, kräver ett pulsbälte som sänder vid 5 khz
Tid
Växel/motståndsnivå, visar vilket motstånd du kör på. Keiser m3i har 24 motståndsnivåer eller "växlar"
Distans, visar sträckan du har cyklat i km

  • Lengde: 124,5 cm
  • Høyde: 114,3 cm
  • Bredde: 66 cm
  • Vekt: 40 kg
  • 24 motstandsnivåer
  • Vedlikeholdsfritt magnetisk motstandssystem
  • Drivrem som ikke krever etterstramming eller justering
  • Computer med trådløs pulsmåling (Polar T kompatibel)
  • Justerbar seteposisjon i 4 nivåer
  • Høyde justerbart styre i 7 nivåer
  • Shimano kombipedaler
  • Transporthjul for enkel flytting
  • Flaskeholder 
Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser

Gör din produkt bättre

5+ i onlinelager
5+ i onlinelager
5+ i onlinelager
5+ i onlinelager